Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nadýchané palacinky

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
M0S0MNw4ras
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 3min
  • Hotové Za: 2:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 3 a 1/4 šálky mlieka
  • 10 g suchého droždia
  • 2 vajcia
  • 500 g hladkej múky
  • 2 lyžice cukru
  • soľ
  • 2 lyžice oleja

Postup prípravy

1. Krok

Droždie nasypeme do misky a zalejeme 1/4 šálky zohriatym mliekom,pridáme štipku cukru a soli.Dáme droždie na teplé miesto ,kým nezačne bublať.

2. Krok

Múku preosejeme ,pridáme soľ,cukor,vajcia a vlažné mlieko,zamiešame a pridáme droždie.Nakoniec pridáme olej a vymiešame dohladka.

3. Krok

Cesto dáme na teplé miesto a sem tam premiešame,necháme stáť 2-2,5 hodiny.Panvicu si potrieme olejom a pečieme palacinky,ktoré sú nadýchané a dierkové.

4. Krok

Podávame s čerstvým ovocím,lekvárom alebo so šlahačkou...

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...