Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Munchmallow

Kuchyňa:
Náročnosť:
Munchmallow.jpg
  • Kusov: 18
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 6 vajec
  • 6 lyžíc cukru
  • 6 lyžíc polohrubej múky
  • 3 lyžice kakaa
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 dcl vody
  • 100 g cukru
  • Krém:
  • 500 ml mlieka
  • 5 lyžíc detskej krupice
  • 1 vanilkový cukor
  • 100 g cukru
  • 150 g masla

Postup prípravy

1. Krok

Vymiešame žĺtky s cukrom a striedavo pridávame múku zmiešanú s kakaom a práškom do pečiva a z biekov vyšľahaný sneh.

2. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na plechu s papierom na pečenie pri 180°C 15 - 20 minút..

3. Krok

Ešte horúci koláčik pokropíme sirupom z vody a z cukru..1 dcl vody 100 g cukru

4. Krok

Uvaríme si krupicu ktorú vychladíme za občasného premiešania..Potom do vychladnutej primiešame maslo..

5. Krok

Krém natrieme na vychladnutú piškótu a môžete preliať čokoládovou polevou alebo posypať nastrúhanou čokoládou...

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...