Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Muffiny

Kuchyňa:
Náročnosť:
55
  • Kusov: 12
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 0m
reklama:

Suroviny

  • 2 vajcia
  • 100g cukor hnedý
  • 200g múka polohrubá
  • 1/2 kypriaci prášok
  • 180g smotana kyslá
  • 100ml olej

Postup prípravy

1. Krok

Do misky dáme múku, cukor, kypriaci prášok do pečiva a premiešame.

2. Krok

Pridáme vajíčka, kyslú smotanu.

3. Krok

Premiešame a cesto má byť vymiešané krátko a zľahka a nemalo byť riedke a ani príliš husté. Pridáme ešte olej.

4. Krok

Papierové košíčky vložíme do formy na muffiny-12ks a napĺňajte len do 2/3 pretože mufiny počas pečenia naberú objem. Pridáme marhuľový lekvár.

5. Krok

A nalejeme zvyšok cesta. Dáme do vyhriatej rúry a upečieme (pri plynovej rúre, tretí stupeň tých 20-25 minút) Po vybratí z rúry necháme mufiny 1-2 min. v plechu, potom ich povyberáme. Prajem dobrú chuť!

Voňavé muffiny s domácim marhuľovým lekvárom.

http://ywettrecepty.blogspot.sk/2012/11/muffiny.html

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...