Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mramorová bábovka s višňami

Kuchyňa:
Náročnosť:
Mramorová bábovka s višňami
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 60m
  • Hotové Za: 1:20 h
reklama:

Suroviny

  • 400 g polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 250 ml oleja
  • 250 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 250 ml mlieka
  • 4 vajcia
  • 1 pohár višní
  • 30 g kakaového prášku

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vyšľaháme vajcia s cukrom aj s vanilkovým cukrom do peny..potom pridáme olej , mlieko..Primiešame múku s práškom do pečiva.

2. Krok

Polovicou cesta vyplníme bábovkovú formu..do druhej časti primiešame kakao , a ja davám ešte tak 50 ml mlieka..

3. Krok

Na bledé cesto nahádžem višne a zalejem tmavým cestom..S vidličkou alebo so špajdlou trochu prepichám obe vrstvy nech sa bábovka premramoruje...

4. Krok

Keď nemáte višne použite akékoľvek ovocie napríklad mrazené čučoriedky alebo mrazené jahody.Pečieme pri 180 °C cca 50 minút.

5. Krok

Pred podávaním posypeme práškovým cukrom..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...