Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Monaco kocky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Monaco kocky
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 25min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • petit keksíky
  • Prvý krém:
  • 150 g cukru
  • 250 g detskej krupice
  • 7 dcl vody
  • 3 dcl jahodovej šťavy
  • Druhý krém:
  • 2 čokoládové pudingy
  • 8 dcl mlieka
  • 6 lyžíc cukru
  • na ozdobu :
  • 500 ml šľahačkovej smotany

Postup prípravy

1. Krok

pripravíme si plech 30 x 20 naň poukladáme petit keksíky..(môžete použiť aj Bebe alebo Marínu)

2. Krok

prvý krém si pripravíme uvarením krupice vo vode zmiešanej s jahodou šťavou a s cukrom..Varíme až kým nám krupica nezhustne a ešte horúcim prelejeme keksíky..

3. Krok

Druhý krém si pripravíme uvarením čokoládového pudingu podľa návodu na obale..Puding uvaríme ale lejeme horúce ale už na vopred vychladnutú krupicovú zmes..

4. Krok

Dáme úplne vychladnúť a až potom ozdobíme vyšľahanou šľahačkou ocukrenou podľa vlastnej chuti..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...