Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Moje dobošové rezy

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 686
  • Kusov: 1
  • Porcií: 45
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • cesto:
  • 1 a 1/2dl mlieko
  • 3 vajcia
  • 200g práškový cukor
  • 750g múka hladká
  • 1 prášok do peč.
  • 100g masla
  • krém:
  • 1l mlieka
  • 3ks zlatý klas
  • 2ks vanilkový cukor
  • 100g čokoláda
  • 375g maslo
  • 50g pr.cukor
  • Poleva:
  • 200g maslo
  • 200g várová čokoláda
  • 35 práš.cukor

Postup prípravy

1. Krok

ingrediencií na cesto zamiesime cesto,rozdelíme ho na 4 kusy a z každého vyvaľkáme plát a upečieme pri180st do zlatista..

2. Krok

z litra mlieka a zlatého klasu si uvaríme peding a ešte v teplom rozpustíme tmavú čokoládu...

3. Krok

do masla dáme van.cukor a pr.cukor a vyšľaháme pridáme do pudingovej kaše a znovu spolu prešlaháme ,naplníme pláty a polejeme čokoládovou polevou....

4. Krok

pokrájané som prizdobila kokosom...

super rezy…

  

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...