reklama:

Milionárske rezy

Kuchyňa:
Náročnosť:
Unnamed
  • Kusov: 24
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 40m
  • Hotové Za: 1:10 h
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 225 g hladkej múky
  • 100 g krupicového cukru
  • 225 g masla
  • tuk na vymazanie plechu
  • Plnka:
  • 175 g masla
  • 175 g krupicového cukru
  • 4 -5 Pl zlatého cukrového sirupu
  • 400 g kondenzovaného mlieka
  • 200 g čokolády na varenie

Postup prípravy

1. Krok

Rúru predhrejeme na 160 °C.Plech zľahka vymastíme.Vypracujeme si múku cukor a maslo na hladké cesto.Cesto rovnomerne natlačíme do plechu a napicháme vidličkou.

2. Krok

Pečieme 35 - 40 minút dozlatista.Potom z rúry vyberieme a necháme vychladnúť..

3. Krok

Do menšieho hrnca dáme maslo,cukor ,sirup a kondenzované mlieko.Na miernom ohni ohrievame, až sa maslo úplne rozpustí.Zmes pomaly privedieme do varu a varíme až kým nezhustne.Potom nalejeme na vychladnutý korpus.

4. Krok

Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli a nalajeme na karamelovú hmotu.Počkáme kým stuhne a nakrájame na 24 štvorčekov.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?