Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mexický perličkový kúpeľ.)

Kuchyňa:
Náročnosť:
1000961_10202404494547932_1333587646_n
  • Kusov: 12
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 300g zemiakov
  • 1 vajce
  • 100g hladkej múky
  • 2 strúčky cesnaku
  • 2 menšiecibuľky
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • majoránka
  • fazuľa biela
  • kečup
  • mäsová zmes na špagety
  • slaninka
  • olej
  • kečup
  • oregano bazalka

Postup prípravy

1. Krok

pripravíme si cesto na zemiakové placky..Postrúhame zemiaky ochutíme soľou a korením, pridáme múku a vajce pretlačený cesnak a najemno nakrájanú cibuľu..upražíme zemiakové placičky..

2. Krok

Uvaríme si bielu fazuľu , alebo môžeme použiť už uvarenú v plechovke..na oleji opražíme cibuľku a cesnak..zmes na špagety a kečup..ochutíme..ja ochucujem na sladko..nakoniec pridáme opraženú slaninku nakrájanú na minikocky..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...