Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Medvedie labky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Medvedie labky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 250 g práškového cukru
  • 250 g masla alebo Hery
  • 250 g mletých orechov (vlašských alebo lieskových)
  • 500 g hladkej múky
  • tuk a múku na vymastenie a vysypanie formičiek

Postup prípravy

1. Krok

príprava je veľmi jednoduchá..Všetky suroviny dáme do misky a vymiesime cesto.

2. Krok

Formičky si trochu vymažeme maslom .Z cesta odštipujeme vytvoríme guličku tu zľahka dáme do múky a naplníme formičku.

3. Krok

Formičky ukladáme na plech a dáme do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme 7 - 8 minút.

4. Krok

Po upečení necháme chvíľu vo formičkách ale ešte teplé vyklápame a obaľujeme v práškovom cukre.Do cukru môžete pridať aj jeden vanilkový cukor , budú voňavejšie.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...