Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Medový krémeš s dvomi plnkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Medový  krémeš
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 24
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 1:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 2 vajcia
  • 3 lyžice cukru
  • 4 lyžice medu (vlažného)
  • 50 g masla
  • 450 g hladkej múky
  • 7 lyžíc mlieka
  • 1 lyžička sódy bikarbóny
  • 3 kvapky citrónovej šťavy
  • 2 lyžice kakaového prášku
  • 2 lyžice masla
  • Krém:
  • 2 balíky vanilkového pudingu
  • 7 dcl mlieka
  • 250 g masla
  • 200 g práškového cukru
  • 2 lyžice kakaa
  • Bielková poleva:
  • 1 vaječný bielok
  • šťava z polovice citróna
  • 200 g práškového cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si uvaríme puding a necháme vychladnúť..Potom primiešame maslo a práškový cukor.Miešame do peny..

2. Krok

Nad parou si vymiešame maslo, vajcia so sódou 5 lyžicami mlieka , medom a cukrom do peny , a odstavíme z ohňa..Nakoniec primiešame múku..Cesto si rozdelíme na dve polovice.Do jednej polovice primiešame ešte 2 lyžice mlieka a 2 lyžice kakaového prášku.Upečieme 4 menšie pláty cesta..Dva bledšie a dva tmavé.. Alebo môžete na väčšom plechu upiecť z každého po jednom a potom si ich prekrojíte..

3. Krok

Rúru si predhrejte na 160 °C a cesto vyvaľkajte na 25x35 cm a pečieme 10 minút každý plát..

4. Krok

Z krému si odoberieme 1 / a tam dáme 2 lyžice kakaa..

5. Krok

Pripravíme si aj bielkovú glazúru vymiešaním bielka s cukrom s pridaním citrónovej šťavy.

6. Krok

Ideme vrstviť..Tmavý plát bledý krém.bledý plát tmavý krém.bledý plát bledý krém,a nakoniec tmavý plát.))prelejeme bielkovou glazúrou..Môžete prizdobiť nastrúhanou čokoládou,alebo kakaom..Necháme v chladničke aspoň 6 hodín odpočívať..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.4 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

39591 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre grilovačka Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.
Rozumiem

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies