Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Medovo citrónové kuracie prsia

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Medovo citrónové kuracie prsia
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 50min

 

reklama:

Suroviny

  • 4 kuracie prsia
  • 2 lyžice tekutého medu
  • 2 citróny
  • 2 lyžice olivového oleja
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske si zmiešame med, olivový olej a soľ s čerstvým mletý korením.pridáme šťavu aj nastrúhanú citrónovú kôru z dvoch citrónov ..Do pekáčika uložíme celé umyté kuracie prsia a prelejeme ich pripravenou marinádou.

2. Krok

Vložíme do rúry a pečieme pri 180 °c za občasného podlievania marinádou..Pečieme cca 30 - 3 5 minút kým prsia nezostanú zlatohnedé a omáčka sa úplne neodparí..

3. Krok

Potom vyberieme z rúry a nakrájame na plátky..Podávame s citrónom nakrájaným na plátky..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4032 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.