reklama:

Matadorky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Matadorky
  • Kusov: 24
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 60m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 150 g čokolády na varenie
  • 70 g masla
  • 80 g práškového cukru
  • 3 vajcia
  • 1 lyžica polohrubej múky
  • krém:
  • 500 ml šľahačkovej smotany
  • 4 žĺtka
  • 100 g práškového cukru
  • 100 g bielej čokolády
  • 100 g čokolády na varenie

Postup prípravy

1. Krok

Čokoládu si roztopíme spolu s maslom.Ochladíme.Žĺtka vymiešame s cukrom do peny pridáme múku a prilejeme čokoládové maslo.Nakoniec jemne vmiešame vyšľahaný sneh z bielkov.

2. Krok

Nalejeme na plech ktorý si predtým vymastíme a vysypeme múkou.Pečieme pri 160 °C asi 30 minút.

3. Krok

Vo vodnom kúpeli vyšľaháme žĺtka s cukrom.Zmes šľaháme asi 15 minút o tuha.Rozdelíme na dve časti.Do jednej primiešame tmavú čokoládu a do druhej bielu.Musíme miešať kým sa čokolády neprepoja so žĺtkami.Potom necháme úplne vychladnúť.Vychladnuté premiešame šľahačom ..Zvlášť vyšľaháme šľahačku rozdelíme ju do obidvoch čokolád a ešte spolu premiešame..

4. Krok

Na piškótu najskôr nanesieme krém z tmavej čokolády a potom z bielej..Vrch zákuska dozdobíme nastrúhanou čokoládou..

http://www.gospodarski.hr/

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?