reklama:

Mäsový srnčí chrbát

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_29
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 45m
reklama:
reklama:

Jednoduchý obed v týždni…

Screenshot_28

Suroviny

  • 200g kuracia pečeň
  • 1ks cibuľa
  • soľ,biele korenie, domáca vegeta/podľa vl.chuti/
  • 2 - 3ks rožky
  • 1vajíčko
  • 50g farebná paprika
  • fólia na pečenie,forma na sr.chrbát
  • trošku oleja

Postup prípravy

1. Krok

Na troške oleja popražíme nadrobno pokrájanú cibuľu.pridáme pokrájanú pečienku a odstavíme z ohňa,pokrájame si rožky polejeme opraženou pečienkou a cibuľou a premiešame,pridáme vajíčko a tiež premiešame, až by sa nám zdalo,že je to suché pokvapkáme mliekom,dochutíme koreninami a znovu premiešame,necháme postáť dovtedy pokým si nepripravíme fóliu so formy a pokrájame farebnú papriku a uložíme ju na dno tak,aby nám to urobilo vzor,keď to vyklopíme upečené , na to dáme pečienkovú masu a popritláčame rukou a dáme piecť do zlata.Po upečení vyklopíme a stiahneme fóliu a máme to vyzdobené,môžeme jesť aj za studena a tiež podávame s opekanými zemiakmi,dobrú chuť.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?