Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mäsový metrák

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Fotografia0498
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 45min
  • Hotové Za: 55min

Pokúsila som sa o mäsový metrový hlavný chod…

reklama:

Suroviny

  • 10ks rezne z nízskeho karé
  • 9 koliesok z tvrdého syra 1cm
  • soľ kerenie,vegeta
  • 1dl olej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rezne z nizskeho karé si poopekáme na oleji a trošku podusíme vo vlastnej šťave domäkka,osolíme,okoreníme,ovegetíme...

2. Krok

potom som obetovala ihlicu na štrikovanie a ohla som si ju tak,aby som mohla ponapichovať striedavo mäso a syr a zasa mäso a syr,treba to dobre popritláčať a tá ohnutá ihlica mi pri tom pomohla,aby som to mohla dusiť na rajnici pod pokrievkou,potom sa to krájalo šikmo,ako metrový koláč..

3. Krok

Dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5878 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.