reklama:

Mäsová nátierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 890
  • Kusov: 10
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 50m
  • Hotové Za: 1:10 h
reklama:
reklama:

narobte  si  do  zásoby.))

Suroviny

  • 1000g pomleté bravčové plece
  • 300g škvarky
  • 5ks paprika
  • 1/2l /prepas.paradajky/ paradajkový pretlak
  • 10str, cesnak
  • podľa svojej chuti soľ
  • 2čl čili omáčka pálivá
  • 2čl sójová omáčka
  • korenie čierne mleté

Postup prípravy

1. Krok

Do veľkého mixera dáme prvý pretlak z prepasírovaných paradajok,pre ľahkosť mixovania potom nakrájanú papriku,potom oškvarky...

2. Krok

rozmixovanú masu dáme do hrnca...a pomaly nahrievame..do prehriatej masy,dáme pomleté mäso a pomaly za stáleho miešania dusíme 1/2 hodinu

3. Krok

pridáme všetky koreniny,podľa svojej chuti,to chilli tam nemusí byť a niekto si iste aj pridá....rozmixujeme ponorným mixerom do hladka... a dáme do malých pohárikov,sterilizujeme aj 40min , pri 95 st.

4. Krok

podávame na hriankach,ale pre nedostatok času,tú trošku, čo zostala,som natrela na čerstvý chlebík,dobrú chuť!

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?