Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hydinová mäsová nátierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Bowl of liver pate and bread
bowl of liver pate and bread on a white background
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 250 g uvareného hydinového mäsa
  • 150 g rastlinného masla
  • 1 cibuľa
  • 2 lyžice majonézy
  • 1 lyžica horčice
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 lyžička worčestrovej omáčky

Postup prípravy

1. Krok

Ošúpeme cibuľu, prekrojíme a pomelieme spolu s uvareným mäsom na mäsovom mlynčeku. Maslo spolu s horčicou a majonézou vymiešame do peny.

2. Krok

Zmiešame s pomletým mäsom a cibuľou a riadne premiešame. Okoreníme, osolíme a dochutíme omáčkou. Premiešame a zakryjeme. Dáme do chladničky aspoň na 15 minút a podávame s chlebom.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...