Hydinová mäsová nátierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Bowl of liver pate and bread
bowl of liver pate and bread on a white background
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 20m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 250 g uvareného hydinového mäsa
  • 150 g rastlinného masla
  • 1 cibuľa
  • 2 lyžice majonézy
  • 1 lyžica horčice
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 lyžička worčestrovej omáčky

Postup prípravy

1. Krok

Ošúpeme cibuľu, prekrojíme a pomelieme spolu s uvareným mäsom na mäsovom mlynčeku. Maslo spolu s horčicou a majonézou vymiešame do peny.

2. Krok

Zmiešame s pomletým mäsom a cibuľou a riadne premiešame. Okoreníme, osolíme a dochutíme omáčkou. Premiešame a zakryjeme. Dáme do chladničky aspoň na 15 minút a podávame s chlebom.

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?