Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mäso pod hubami

Kuchyňa:
Náročnosť:
SNX G10ID8o
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 55min
reklama:

Suroviny

  • Bravčové karé 4 plátky
  • mrazené alebo čerstvé huby 150- 200 g
  • paradajka 1ks
  • syr 200-250 g
  • majonéza
  • soľ korenie podľa chuti

Postup prípravy

1. Krok

Pripravené bravčové kare si naklepeme, osolíme okoreníme a po oboch stranách sprudka opečieme na oleji.

2. Krok

mäsko poukladáme na plech.na mäsko poukladáme paradajky ktoré si zbavíme predtým kože a pokrájame na tenké plátky,na paradajky dáme vrstvu nastrúhaného syru ,potom naukladáme huby prekryjeme majonézou, nie nahrubo a nakoniec znovu zasypeme nastrúhaným syrom.

3. Krok

Vložíme do trúby a zapekáme pri 200°C cca 20 minút..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...