Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mäso pod hubami a paradajkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Y7CiiQNS6Ds
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min

reklama:

Suroviny

  • 4 plátky bravčového mäsa podľa chuti (karé,stehno,krkovička)
  • 150 g - 200 g húb (šampióny dubáky)
  • 1 paradajka
  • 200- 250 g tvrdého nastrúhaného syra
  • majonéza
  • korenie a soľ podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

nakrájané bravčové rezne naklepeme osolíme a okoreníme a poukladáme na pekáč.

2. Krok

Z paradajky odstránime kožu..(zabaríme)nakrájame na plátky a poukladáme na mäso

3. Krok

Na paradajky navrstvíme nastrúhaný syr tak 1/4 z celkového množstva. a potom poukladáme huby.Potom zalejeme trochou majonézy a opäť posypeme zvyšným syrom.

4. Krok

Vložíme do rúry a pečieme pri 200°C cca 20 minút.-

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

12012 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.