Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
4 plátky bravčového mäsa podľa chuti (karé,stehno,krkovička)
150 g - 200 g húb (šampióny dubáky)
1 paradajka
200- 250 g tvrdého nastrúhaného syra
majonéza
korenie a soľ podľa chuti
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
nakrájané bravčové rezne naklepeme osolíme a okoreníme a poukladáme na pekáč.
2. Krok
Z paradajky odstránime kožu..(zabaríme)nakrájame na plátky a poukladáme na mäso
3. Krok
Na paradajky navrstvíme nastrúhaný syr tak 1/4 z celkového množstva. a potom poukladáme huby.Potom zalejeme trochou majonézy a opäť posypeme zvyšným syrom.
4. Krok
Vložíme do rúry a pečieme pri 200°C cca 20 minút.-