Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Marcipánky s kešu

Kuchyňa:
Náročnosť:
Cabe_0943
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 1 vajce
  • 125 g kešu orechov
  • 200 g marcipánu
  • 1 polievková lyžica hladkej múky
  • 50 g práškového cukru

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia si oddelíme bielka od žĺtkov..Polovicu kešu rozsekáme na ručnom mixéri..

2. Krok

Rozmixované kešu spolu s marcipánom a s vaječným bielkom, lyžicou múky a práškovým cukrom vypracujeme na cesto.

3. Krok

Z pripravenej hmoty formujeme maličké guličky veľkosti čerešne a ukladáme na plech..Prstom na plechu urobíme do každej guličky jamku a tú vytrieme vajíčkom vyšľahaným v troche vody.

4. Krok

Do každej priehlbinky potom volžíme kešu oriešok a pečieme v predhriatej rúre na 175°C ..Pečieme asi 15 minút..

5. Krok

Potom necháme vychladnúť..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...