Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Marcipánky s kešu

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Cabe_0943
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 1 vajce
  • 125 g kešu orechov
  • 200 g marcipánu
  • 1 polievková lyžica hladkej múky
  • 50 g práškového cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia si oddelíme bielka od žĺtkov..Polovicu kešu rozsekáme na ručnom mixéri..

2. Krok

Rozmixované kešu spolu s marcipánom a s vaječným bielkom, lyžicou múky a práškovým cukrom vypracujeme na cesto.

3. Krok

Z pripravenej hmoty formujeme maličké guličky veľkosti čerešne a ukladáme na plech..Prstom na plechu urobíme do každej guličky jamku a tú vytrieme vajíčkom vyšľahaným v troche vody.

4. Krok

Do každej priehlbinky potom volžíme kešu oriešok a pečieme v predhriatej rúre na 175°C ..Pečieme asi 15 minút..

5. Krok

Potom necháme vychladnúť..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1348 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Bon appétit

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.