Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mandľovo škoricové hviezdičky

526583 960x720 zimtsterne
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 35m
reklama:

Suroviny

  • 500 g mletých mandlí
  • 300 g práškového cukru
  • 2 lyžičky škorice
  • 2 bielka
  • 2 lyžice mandľového likéru
  • práškový cukor na podsypanie
  • poleva:
  • 1 bielko
  • 125 g práškového cukor

Postup prípravy

1. Krok

Mandle , práškový cukor a škoricu premiešajte.Pridajte bielka a mnadľový likér.Premiešajte na hladké cesto..To rozvaľkáme zhruba na 1 cm na cukrom vysypanej pracovnej doske...A vykrajujeme hviezdičky..Ktoré ukladáme na plech vyložený s papierom na pečenie.

2. Krok

Vyšľaháme si veľmi tuhý bielkový sneh..najskôr vyšľaháme bielko a potom postupne pridávame cukor.Nanesieme na každú hviezdičku a potom dáme piecť do vyhriatej rúry na 150 °C a pečieme 10 - 15 minút..

3. Krok

Ešte upozorním mandle melieme surové...suché..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...