Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mandľové rožky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
25520049_10213258202163839_684142411_n.jpg
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 200 g marcipánu
  • 100 g mletých mandlí
  • 2 lyžičky citrónovej šťavy
  • 100 g práškového cukru
  • 1 bielok
  • ďalej:
  • 1 bielok
  • 100 g mandľových vločiek
  • 100 g čokoládovej polevy
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Marcipán, mleté ​​mandle, práškový cukor, citrónovú šťavu a 1 vaječný bielok, zmiešame a vymiesime hladké cesto.Z cesta tvarujeme rožky..

2. Krok

Vyšľaháme vidličkou bielko.Rožky poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a bielkom rožky potrieme a hneď ch posypeme mandľovými lupienkami.

3. Krok

Pečieme v predhriatej rúre na 175°C 10 - 15 minút do zlatista.

4. Krok

po vychladnutí namáčame do čokolády.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

704 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.