Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Makový závin od babky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Screenshot_31
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 350 zemiaky uvarené v šupke
  • 350 hl.múka
  • 1prášok do p.
  • 100g pr.cukor
  • 1 vajce
  • 120 maslo
  • trošku soli
  • Plnka:
  • 200ml sl.smotana
  • 100gpr.cukor
  • 300g mak
  • 2 vajcia
  • 1/2čl škorice
  • Na zabalenie blana z čriev prasiatka u nás ,,KÁPKA,,

Postup prípravy

1. Krok

Uvarené zemiaky nastrúhame najemno pridáme vajce,sol,cukor, maslo prášok do pečiva a múku a vymiesime cesto...

2. Krok

Plnku si urobíme tak,že dáme variť smotanu s cukrom potom pridáme mak a škoricu a odložíme z ohňa, do teplého zamiešame vajíčka a dobre premiešame...

3. Krok

cesto rozvaľkáme a teplou plnkou naplníme a stočíme závin,tento potom obalíme v ,,,kápke,, a pečieme do zlata pri 200 st.

Bola to jej špecialita…

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...