Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Makovo kávové kocky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Makovo kavove kocky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 160 g práškového cukru
  • 180 g masla
  • 50 g nastrúhanej čokolády
  • 50 g mletých vlašských orechov
  • 180 g mletého maku
  • 1 lyžička mletej zrnkovej kávy
  • Glazúra:
  • 100 h čokolády na varenie
  • 50 g masla
  • 3 lyžice oleja
  • 1 lyžica vody
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vyšľaháme žĺtka s cukrom do peny.Potom pridáme roztopené maslo a ďalšie zložky.Nakoniec vmiešame tuhý sneh z bielkov.Pečieme pri 180°C asi 20 minút.Potom koláčik prelejeme ešte teplý glazúrou.

2. Krok

Glazúru si pripravíme tak že všetky zložky spolu vymiešame vo vodnom kúpeli do hladkej polevy..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

781 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.