Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Makovo – jablková štrúdla

Kuchyňa:
Náročnosť:
398533_366694540017176_1462398119_n
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • múka hladká 250 g
  • maslo 90 g
  • cukor kryštálový 2PL
  • mlieko 1 dcl
  • žĺtok vaječný 2 ks
  • cukor škoricový 2 balenie
  • jablká 10 ks
  • mak mlety 250g (zarobený spolu aj cukrom)
  • štipka soli

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešame spolu múku, sol, maslo, jeden žĺtok, mlieko a vypracujeme cesto - rozdelíme ho na 2 časti.

2. Krok

Cesto rozvalkáme, navrstvíme polovicou nastrúhaných jabĺk ,polovicou maku, jedným škoricovým cukrom, lyžicou cukru.

3. Krok

Cesto zrolujeme, popichame vidličkou a preložíme na plech na ktorom je papier na pečenie - a potreieme žltkom

4. Krok

to isté spravíme aj s druhou polkou cesta

5. Krok

Pečieme 3Omin. pri 200st. do zlatista

6. Krok

prvá nie lístková 😀

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...