reklama:

Madeleines s čokoládou

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_24 1.jpg
  • Kusov: 24
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 35m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 125 g mäkkého masla
  • 100 g práškového cukru
  • 3 vajcia
  • 150 g polohrubej múky
  • 50 g tmavej čokolády

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vymiešame maslo s práškovým cukrom..Potom primiešame vajcia jedno po druhom a medzi každým poriadne premiešame.

2. Krok

nakoniec pridáme preosiatu polohrubú múku po častiach, a nastrúhanú alebo nasekanú tmavú čokoládu..

3. Krok

pripraveným cestom plníme formičky na Madeleine.Pokiaľ sú silikónové nemusíte mastiť, ale ak nie odporúčam vytrieť maslom.Ak máte iné formičky môžete použiť aj tie.

4. Krok

pečieme 15 minút vo vyhriatej rúre na 180°C..Hotové necháme vychladnúť a potom vyklopíme..Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?