Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Maďarský jablkový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
Maďarský jablkový koláč
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 60min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 1:50 hod
reklama:

Suroviny

  • 130 g polohrubej múky
  • 160 g detskej krupice
  • 180 g cukru
  • 1 prášok do pečiva
  • 1/2 lyžičky škorice
  • 7 jabĺk
  • 120 g masla

Postup prípravy

1. Krok

V samostatnej miske zmiešame múku, krupicu, cukor, prášok do pečiva a škoricu.

2. Krok

Jablká očistíme a nastrúhajme na hrubšom strúhadle.

3. Krok

Plech na pečenie vyložíme papierom na pečenie alebo fóliou a vymažeme s maslom nahrubo.

4. Krok

Nasypeme na dno časť suchej zmesi, nie veľmi veľa a zarovnáme.

5. Krok

Potom nanesieme vrstvu strúhaných jabĺk a pekne utlačíme.

6. Krok

Teraz opäť suchú vrstvu, potom vrstvu jabĺk a na ne opäť suchú zmes. Na poslednú suchú zmes nastrúhame maslo.

7. Krok

Rúru zohrejeme na 180 °C. Pečieme 40-45 minút dozlatista.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...