Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Losos s cuketou

Losos s cuketou.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 25min

Suroviny

  • 4 filety čerstvého lososa
  • 3 PL repkového oleja citrón bazalka
  • 3 stredne veľké cukety
  • 1 citrón
  • 2 PL medu
  • soľ
  • čierne korenie
  • lístky čerstvej bazalky

Postup prípravy

1. Krok

Filety lososa utrite papierovou utierkou, pokvapkajte repkovým olejom s bylinkami, osoľte, okoreňte a na záver potrite medom. Dajte do vyhriatej rúry na 200 stupňov a pečte približne 15 minút.

2. Krok

Cuketu nakrájajte na tenké plátky a ugrilujte z každej strany na grilovacej panvici. Potom dobre osoľte a okoreňte.

3. Krok

Upečeného lososa dajte na tanier, pridajte cuketu, lístky čerstvej bazalky, pokvapkajte ešte trochou oleja a podávajte s mesiačikom citrónu.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...