Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Losos na sójovej redukcii

Náročnosť:
912061_4762515990003_235566900_n
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • fileta lososa
  • 2 PL sójovej omáčky tmavej
  • 1 PL olivového oleja
  • korenie na ryby

Postup prípravy

1. Krok

rozohrejeme si olej na, ktorý si dáme umytú filetku, nakoreníme jemne opečieme z oboch strán

2. Krok

keď masko už mäkne pridáme sójovú omáčku.

3. Krok

hotovú rybku preložíme na tanier a pokvapkáme omáčkou urobíme si k rybke hoc aký šalát zeleninový, alebo doporučujem urobiť vo výpeku ryžové rezance ( len ich namočte trošku do teplej vody cca 5 minút a potom ich poduste na výpeku do mäkka ! pozor veľmi rýchlo sa rozpadávajú, ale kto pri tom trošku vydrží cca 3-5 min. bude očarený ! Dobrú chuť

recept  poslala  Foodbloger Monika pozrite  sa  aj  na  jej  blog.))

http://monikageciova.blogspot.sk/

912061_4762515990003_235566900_n

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...