reklama:

Lístkový tunel

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_61
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

Podobné krémešu…

Suroviny

  • 1 lístkové cesto
  • 2ks zlatý klas
  • 500ml mlieka
  • 50g pr.cukor
  • 2ks vanilkový cukor
  • 2ks žĺtky
  • 2 bielky
  • 1 sáčok polevy čoko.

Screenshot_59

Postup prípravy

1. Krok

Prvé, čo urobíme je,že si formu srnčí chrbát vystelieme fóliou na pečenie,potom rozvaľkáme lístkové cesto a pokrájame na pásy dlhé ,aby keď ho dáme po šírke do srnčieho chrbáta presahoval 2cm cez okraj a takto vystelieme celý válovček .Pásy by mali byť asi 2cm široké,tesne vedľa seba.. odrežeme z cesta aj obdĺžnik na spodok tunela...

2. Krok

Upečieme do zlata všetko necháme vo forme,uvaríme v mlieku zlatý klas,žĺtky a práškový cukor na kašu,vyšľaháme tuhý sneh s vanilkovým cukrom,do letnej kaše zamiešame zľahka sneh a vylejeme do formy na upečené lístkové cesto...zakryjeme platničkou z líst.cesta a necháme vychladnúť.

3. Krok

Po 2 hodinách vyklopíme, stiahneme fóliu a popíšeme čokoládovou polevou,tunel nepoprská,lebo ho krájame pomedzi pásy ,preto sme to piekli takto..koľko pásov,toľko porcií..dobrú chuť!

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?