Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lisované keksíky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Snímek 2054
  • Kusov: 70
  • Porcií: 70
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 500g múka hladká
  • 110g cukor práškový
  • 1ks vajce
  • 2ks žĺtky
  • 125g Hera
  • 250g CERA - stužený tuk
  • 1čl pomarančová kôra
  • 4-5kvapiek pomarančová príchuť
  • 4ks zlatý klas - krémový prášok
  • 1čl prášok do pečiva

Postup prípravy

1. Krok

Z ingrediencií vypracujeme cesto,ktoré necháme chvíľu postáť,podľa toho ,akou chuťou chceme keksíky tak si ich ochutíme,ak citrónové tak pridáme citrón,ak jehodový tak dáme puding jahodový,ak kakaové,tak puding kakaový a pridať kakao,akékoľvek z tohoto cesta urobíme...ja som robila s pomarančovou chuťou,lebo vanilkové budú rožky...

2. Krok

do lisu som dala cesto a vytláčala rôzne tvary keksíkov,piekla pri 180 st do ružova..upiekla som okolo70 ks..Dobrú chuť!

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...