Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Linecký koláčik s marmeládou

Kuchyňa:
Náročnosť: ,
reklama:
Osxwcmmwsti.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

reklama:

Suroviny

  • 2 vajcia
  • 3 šálky polohrubej múky
  • 200 g masla
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • 1 šálka práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 200 g marmelády
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Maslo roztopíme a necháme vychladnúť. Zmiešame ho s cukrami a vajciami a pomaly pridáme múku s práškom do pečiva a vypracujeme cesto. Rozdelíme na polovicu a jednu časť dáme do mrazničky.

2. Krok

Druhú časť natlačíme do okrúhlej menšej formy a natrieme hrubou vrstvou marmelády. Keď je cesto dostatočne zmrznuté vytiahneme a nastrúhame na hrubom strúhalde na vrch...Pečieme vo vyhriatej rúre asi 20 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3408 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.