Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Linecké drobnosti

Kuchyňa:
Náročnosť:
Linecke
  • Kusov: 40
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 500 g hladkej múky
  • 200 g práškového cukru
  • 250 g masla
  • 2 vajcia
  • kôra z citróna
  • kôra z pomaranča
  • 1 čl vanilkového extraktu

Postup prípravy

1. Krok

Všetci už postup jasne poznáme čiže všetky komponenty si spolu zmiešame na vláčne cesto, ktoré si dáme odležať na dobrú hodinku do chladu. TIP1: ak nemáte bio citróny a pomaranče a chcete použiť ich kôru, dobre si ich aj 2x vydrhnite v kuchynskej sóde. TIP2: maslo je lepšie ako akékoľvek náhrady :* Po odležaní cesta si ho vyvaľkáme na cca 0.5cm hrúbku a vykrajuje tvary podľa našej nálady pečieme cca 10 minút na 150 stupňov.

tktiež  receptík  pridala Monika Geciová ..nájdete  ho  aj  na jej  stránke:
http://monikageciova.blogspot.sk/2013/11/linecke-drobnosti.html
https://www.facebook.com/pages/Foodbloger-Monika/206013126243985?ref=hl

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...