Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lenivý koláčik

Kuchyňa:
Náročnosť:
Bez nazvu 1 obnoveny 6.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 24
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 1 hrnček celého maku
  • 1 hrnček kryštáľového cukru
  • 1 hrnček trstinového cukru (môžete dať aj 2 hrnčeky kryštáľ ak nemáte trstinu)
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
  • 3 vajcia
  • 1 hrnček oleja
  • 1 hrnček mlieka
  • džem alebo lekvár
  • čokoládová poleva

Postup prípravy

1. Krok

V miske si zmiešame všetky suché suroviny.Potom pridáme vajcia , olej a mlieko, a všetko spolu premiešame.

2. Krok

Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.

3. Krok

Pečieme pri 180°C 25 minút.Ešte horúci koláčik potrieme džemom alebo lekvárom a necháme 15 minút chladnúť..Potom prelejeme čokoládovou polevou alebo posypeme kokosom.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...