Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lenivé jablkové

Kuchyňa:
Náročnosť:
Lenivé jablkové
  • Kusov: 24
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 kg jabĺk
  • 6 dcl vody alebo jablkovej šťavy
  • 350 g cukru (podľa kyslosti jabĺk)
  • 2 vanilkové pudingy
  • šťava z 1 citróna
  • Sušienky petit 2 balenia môžete použiť aj maríny
  • 500 ml šľahačkovej smotany
  • 2 vanilkové cukre

Postup prípravy

1. Krok

Očistíme si jablká a nastrúhame na hrubšom strúhadle..Pridáme k nim 4 dcl vody alebo jablkovej šťavy, cukor a rozvaríme.

2. Krok

V 2 dcl šťavy rozmiešame vanilkové pudingy a citrónovú šťavu,a keď jablká zmäknú primiešame puding a uvaríme hustý krém..

3. Krok

Na plech si rozložíme sušienky a zalejeme ich ešte horúcim jablkovým pudingom.Plech by mal mať vysoké steny ..Potom na vrch poukladáme druhú vrstvu sušienok..Dáme do chladničky poriadne zatuhnúť ..najlepšie cez noc a pred podávaním na vrch dáme vyšľahanú šľahačku s dvomi vanilkovými cukrami.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...