Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lenivé fašírky

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
reklama:
Lenive fasirky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:www.mindmegette.hu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 500 g mletého mäsa
  • soľ a mleté čierne korenie
  • 2 menšie cibule alebo jarné cibuľky
  • 3 vajcia uvarené na tvrdo
  • 2 zemiaky
  • 100 g strúhaného tvrdého syra
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Plech alebo ohňuvzdornú misku si vytrieme olejom alebo masťou..

2. Krok

Mleté mäso osolíme, okoreníme a premiešame..Rozdelíme ho na 5 časti a z každej sformujeme fašírku ktorú položíme do pekáča..Na každú fašírku dáme nasekanú cibuľu, nastrúhané vajíčka na hrubom strúhadle,potom nastrúhané zemiaky na hrubom strúhadle , a nakoniec nastrúhaný syr..

3. Krok

Vložíme so vyhriatej rúry na 180°C a pečieme cca 30 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1228 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.