Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Langošové slimáky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Screenshot_32
  • Kusov: 1
  • Porcií: 7
  • Čas Prípravy: 3:0 h
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 3:10 h
reklama:

Suroviny

  • 500g hladká múka
  • 250ml mlieko vlažné
  • 1 kocka droždie
  • 125ml kyslá smotana , 1/2čl soľ
  • 200g plátkový syr eidam
  • 1dl olej na vyprážanie

Postup prípravy

1. Krok

Z múky, mlieka, droždia , smotany,soli vymiesime cesto tak,že do mlieka dáme droždie a keď podkysne zamiesime s múkou a ostatnými ingredienciami cesto a to dáme kysnúť do chladničky,tak po 3 hodinách je cesto nakysnuté a môžeme robiť slimáčiky,cesto si rozdelíme na 70g kúsky,čo stačí na jeden langoš a každý takýto kúsok dáme do mikrosáčka a urobíme si len toľko,koľko skonzumujeme. takto na druhý deň si môžeme urobiť langoše .. cesto si roztiahneme a položíme plátky syra a stočíme,ako roládu...pokrájame ...

2. Krok

a vyprážame...podávame s kečupom,dobrú chuť!

z cesta na langoše sa dajú robiť aj iné dobroty..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...