Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Langoše

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
404052_491567194196576_1009392936_n
  • Čas Prípravy: 40min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • múka hladká 600 g
  • mlieko 200 ml
  • smotana kyslá 150 ml
  • vajce 1 ks
  • droždie 25 g
  • cukor kryštálový 1 káv. lyžička
  • soľ 3,5 káv. lyžička
  • cesnak 3 strúčik
  • olej na vysmážanie

Postup prípravy

1. Krok

Z vlažného mlieka, droždia a cukru pripravíme kvások

2. Krok

Z múky so soľou, kvásku, kyslej smotany a vajíčka vypracujeme cesto.

3. Krok

Vykysnuté cesto rozdelíme približne na 8 častí.

4. Krok

Cesto roztiahneme rukami na ovál a krátko vysmážame na rozpálenom oleji z oboch strán.

5. Krok

Ešte horúce langoše potierame zmesou vody (cca 100 ml), soli (3 – 4 lyžičky) a roztlačeného cesnaku.

6. Krok

Podľa chuti môžeme tiež langoše potrieť kečupom či kyslou smotanou a posypať strúhaným syrom.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...