Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Langoše s jogurtom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Jogurtové
  • Kusov: 14
  • Porcií: 14
  • Čas Prípravy: 60m
  • Varenie: 10m
  • Hotové Za: 1:10 h
reklama:

Suroviny

  • 500 g hladkej múky
  • 20 g droždia
  • štipka jedlej sódy
  • 1 lyžica soli
  • 1,5 dcl vlažnej vody
  • 2 dcl jogurtu

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešame si múku s jedlou sódou.Z droždia a z teplej vody trošky cukru pripravíme kvások ktorý necháme nakysnúť..Po vykysnutí pridáme kvások k múke, pridáme lyžicu soli, a jogurt..vypracujeme hladké cesto ktoré necháme na teplom mieste vykysnúť..

2. Krok

Cesto počas kysnutia 2 x premiesime..Musíme z neho mať dvojnásobok..

3. Krok

Rozpálime na panvici dostatok oleja a olejovými rukami si z cesta odštipujeme kúsky veľkosti pästi a formujeme (naťahujeme) langoše, ktoré ihneď hádžeme do rozpáleného oleja.

4. Krok

Hotové necháme trochu stiecť z oleja a potierame cesnakom rozrobeným v troche vody a soli..Môžeme podávať s kyslou smotanou, kečupom a posypané nastrúhaným syrom.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...