Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lahodná medová piškóta

Kuchyňa:
Náročnosť:
Medová piškóta
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 6 vajec
  • 160 g práškového cukru
  • 2 lyžice medu
  • 190 g polohrubej múky
  • 1/2 balíky prášku do pečiva

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia vymiešame s cukrom a s medom do bielej nadýchanej hmoty.Musíte šľahať aspoň 10 minút.Objem hmoty by sa mal 4 x zväčšiť.

2. Krok

Potom opatrne vmiešame múku premiešanú s práškom do pečiva. vareškou..miešame zhora nadol.

3. Krok

Pečieme v predhriatej rúre pri 170 °C -180°C a cca 25 minút.Kontrolujeme špáradlom.

4. Krok

Po upečení necháme vychladnúť a potom prerežeme korpus na tri časti.Ja robím krém z kondenzovaného mlieka (uvareného) vymiešaného so 150 g masla. alebo hodí sa akýkoľvek krém..Aj zdobenie je len na vás...

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...