Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lahodná cibuľka perlovka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Cibuľka
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 2 kg cibuľky perlovky
  • 2 l vody
  • 200 ml octu
  • 150 g kryštálového cukru
  • 60 g soli
  • 4 bobkové listy
  • 5 zrniek nového korenia
  • 5 zrniek celého korenia
  • 5 klinčekov
  • 1 lyžica horčicových semienok

Postup prípravy

1. Krok

Do hrnca nalejeme vodu, a ocot..pridáme ostatné ingrediencie na nálev..Uvedieme do varu a necháme prevrieť..Odstavíme a nálev necháme vychladnúť..Cibuľky perlovky zbavíme šupky .Krátko ich sparíme v slanej vode a scedíme.Rozdelíme ich do suchých vysterilizovaných pohárov (ak chcete pridajte baraní roh alebo chilli papričku)a zalejeme pripraveným nálevom.Zatvoríme víčkom a sterilizujeme asi 10 minút..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...