Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lahôdková rybacia nátierka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Lahôdková rybacia nátierka
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 250 g rýb v oleji
  • 2 lyžice oleja
  • 1 cibuľa
  • 100 g mäkkého syra
  • 2 paradajky
  • 1 paprika
  • 1 lyžica paradajkového pretlaku
  • 1 vajce uvarené na tvrdo
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Ryby si zlejeme z oleja a popučíme vidličkou.Na oleji speníme cibuľu najemno nakrájanú papriku, aj paradajku.Krátko podusíme.Do teplej zmesi vmiešame syr , paradajkový pretlak ,vylejeme na ryby a premiešame.Osolíme a okoreníme a necháme vychladnúť.

2. Krok

Do vychladnutej nátierky vmiešame nadrobno pokrájané vajce a podávame na hriankách alebo s bielym pečivom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

913 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.