Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kysnuté Koláčové cesto

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Testo_drojjevoe_dlya_pirojkov 115528
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 2:0 hod
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 2:0 hod
reklama:

Suroviny

  • 20 g sušeného droždia (dva sáčky)
  • 250 ml oleja
  • 500 ml mlieka
  • 150 g cukru
  • 1 čajová lyžička soli
  • 4 vajcia
  • 1 kg polohrubej múky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

necháme si trochu podskočiť kvasnice..v troche teplého mlieka a cukru

2. Krok

ku kvasniciam primiešame vajíčka.dalej soľ zvyšný cukor a olej..znovu premiešame.

3. Krok

prisypeme múku a vymiesime tuhé cesto.

4. Krok

Prikryte vymiesené cesto potravinárskou fóliou alebo utierkou a nechajte 1,5 hodiny kysnúť.

5. Krok

Vykysnuté premieste a nechajte ešte 30 minút oddychovať..potom máte cesto pripravené na vaše koláčiky.))

Toto  cesto  je  vhodné  aj  na  sladké  aj  na  slané  koláčiky

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2.9 / 5)

9 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

33453 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.