Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie závitky s olivami

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie zavitky s olivami.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 2 kuracie prsia
  • 6 plátkov slaniny
  • 1 strúčik cesnaku
  • 12 - 15 zelených olív bez kôstok
  • 1 pomaranč
  • olej
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia a osušíme.. Každé prso rozkrojíme priečne na 3 kusy.. Každý kúsok zabalíme do slaniny. Osolíme a okoreníme..

2. Krok

Z polovice pomaranča nastrúhame kôru a vytlačíme šťavu.

3. Krok

Kuracie prsia osmažíme na oleji z každej strany a potom pridáme cesnak, kôru z pomaranča a olivy, orestujeme spolu a zalejeme pomarančovou šťavou.. Vložíme do rúry vyhratej na 180°C a pečieme 15 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

468 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.