Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie steaky narýchlo

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
050520131832 - kópia
  • Kusov: 3
  • Porcií: 3
  • Čas Prípravy: 2min
  • Varenie: 8min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 3ks kuracie prsné rezne
  • 100g bylinková pasta
  • 3ks papier na pečenie 22x22
  • Pasta:
  • 100g masla
  • 2-3čl posekanej bazalky
  • soľ,biele korenie, domáca vegeta/podľa vl.chuti/
  • 2čl pažítky nadrobno pokrájanej

Postup prípravy

1. Krok

Prvý krok ,je príprava pasty,do mäkkého masla zamiešame predpísané ingrediencie...

2. Krok

umyté a osušené kuracie rezne si pripravíme,nesolíme,nekoreníme...

3. Krok

prestrieme si papier na pečenie a potrieme maslovou pastou...

4. Krok

do každého vložíme jeden rezeň a to tak,že si papier zavrieme ako zošit a doň vložíme kurací steak

5. Krok

takto pripravené dáme na suchú keramickú panvicu a poopekáme z každej strany po 4 min /pomaličky/,robíme to naraz ,takže príprava mäska trvá 8 min,2 min pasta,spolu 10 minút.

Som za rýchle a chutné jedlá a toto je jedno z nich..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...