Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie špízy na pive s červenou cibuľou

Fb 1.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 35min

Suroviny

  • 2 strúčiky cesnaku
  • 300 ml piva
  • 60 ml medu
  • 1 ČL dijonskej horčice
  • 60 ml sójovej omáčky
  • čierne mleté korenie
  • 4 kuracie prsia nakrájané na kocky
  • 3 červené cibule
  • 1 PL repkový olej s chilli, bazalkou a sušenými paradajkami
  • petržlenová vňať na posypanie

Postup prípravy

1. Krok

Z piva, medu, horčice, sójovej omáčky, oleja a korenia si urobte marinádu. Pridajte kuracie prsia a marinujte ideálne cez noc.

2. Krok

Červenú cibuľu nakrájate na štvrtinky a striedavo napichujte s marinovaným mäsom na grilovaciu ihlicu.

3. Krok

Grilujte z každej strany a počas grilovania potierajte marinádou.

4. Krok

Na záver posypte nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou.

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1008 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.