Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie prsia s citrusovou glazúrou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
00075080
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 2 pomaranče
  • 4 polievkové lyžice marhuľového džemu
  • 3 strúčky cesnaku
  • 25 g masla
  • 1 šálka vývaru
  • soľ korenie podľa chuti

Postup prípravy

1. Krok

Z jedného pomaranča si nastrúhame na jemnom strúhadle kôru.v Miske si vymiešame postrúhanú kôru džem, pretlačený cesnak a maslo.

2. Krok

Kuracie prsia si namarinujeme s touto zmesou..prikryjeme alobalom a dusíme v trúbe pri 180 °C cca 10 minút.potom odokryjeme a zapekáme dalších 10 minút.Prsia vyberieme zvlášť na tanier a urobíme si z výpeku omáčku.

3. Krok

Do zapekacej misy si prilejeme vývar , a šťavu z dvoch pomarančou.premiešajte a nechajte buď to na sporáku alebo v rúre 8 - 10 minút povariť..touto omáčkou prelievame kuracie prsíčka.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...