Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie prsia plnené vajcom

Chod:
Náročnosť:
Screenshot_37
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • Kuracie prsia 2 ks
  • 2 ks uvareného a 1 ks surového vajca
  • zelená plnka:
  • špenát
  • kôpor
  • miesto špenátu môže byť brokolica
  • soľ
  • korenie čierne mleté
  • olej
  • strúhanka

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prso si rozrežeme ako knihu na jeden veľký rezeň.

2. Krok

Rezeň zjemna naklepeme najlepšie cez potravinársku fóliu.Potom ho nasolíme nakoreníme posypeme zeleňou a do stredu dáme vajíčko.

3. Krok

vajíčko zabalíme do kuracinky a urobíme ja to volám "prasiatko".

4. Krok

Takýto plnený rezník obalíme v rozšľahanom vajíčku a potom v strúhanke..Z oboch strán opečieme na rozpálenom tuku a potom dáme ešte do rozohriatej rúry zapiecť na 10 minút.

5. Krok

Podávame s ľubovoľnou prílohou..

Screenshot_38Screenshot_39Screenshot_40Screenshot_41

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...