reklama:

Kuracie prsia plnené bryndzou

Kuchyňa:
Náročnosť:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 30m
reklama:
reklama:

trochu netradičné spojenie, ale výborné 🙂

Suroviny

  • 250g kuracie prsia
  • 100g bryndza
  • kôpor čerstvý
  • petržlenová vňať
  • mleté biele korenie
  • Na obaľovanie:
  • múka hladká
  • vajce
  • strúhanka

Postup prípravy

1. Krok

kuracie prsia narežeme na rezne, zľahka naklepeme a potrieme zmesou bryndze a byliniek. Rezne prehneme, môžeme zopnúť ihlou, z vonkajšej strany okoreníme mletým bielym korením, nesolíme, bryndza je slaná dosť.

2. Krok

Obalíme v trojobale a vysmažíme.

3. Krok

Podávame so zemiakmi, šalátom, alebo dresingom.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?