Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie prsia v marhuľovo mandľovej omáčke

Kuchyňa:
Náročnosť:
Kuracie prsia
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 55min
reklama:

Suroviny

  • 4 ks kuracích pŕs
  • 200 g marhuľového džemu
  • 4 lyžice sójovej omáčky
  • 2 cibule
  • 4 lyžice jablčného octu
  • 1 lyžica horčice
  • 120 g mandľových lupienkov
  • 1 lyžica rozpusteného masla
  • olej

Postup prípravy

1. Krok

Predhrejeme si rúru na 175°C..Očistíme cibuľu a najemno ju nasekáme..Pridáme k nej marhuľový džem,ocot a horčicu aj sójovú omáčku.

2. Krok

Do zapekacej misy si dáme trochu oleja a dáme polovicu marhuľovej zmesi, poukladáme kuracie prsia ktoré si predtým trochu opečieme z oboch strán na panvici s trochou oleja aby sa zatiahli.

3. Krok

Prsia potrieme marhuľovou zmesou (trochu si necháme na podávanie) a posypeme mandľovými lupienkami.Pokvapkáme rozpusteným maslom a vložíme do rúry.

4. Krok

Pečieme asi 30 - 35 minút ..Podávame so zostávajúcim marhuľovým dipom a s dusenou ryžou...

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...