Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie placičky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie placicky.jpg
6
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
zdroj:Bon Appétit
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min

Wrhgrn0koi8.jpgWm2x1zeiayu.jpgJ0c7wieqdie.jpg8z c4scn_3g.jpgTvovhpujx2g.jpg

reklama:

Suroviny

  • 600 g kuracích pŕs
  • 150 ml mlieka
  • 100 g strúhaného parmezánu
  • 50 - 70 g hladkej múky
  • 2 vajcia
  • podľa chuti soľ a mleté čierne korenie
  • 1 cibuľa
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie mäso zomelieme spolu s cibuľou..Pridáme mlieko, vajcia, soľ a korenie..Dáme do mixéra a dohladka vymixujeme..

2. Krok

K mase pridáme nastrúhaný syr a múku a dobre premiešame.Na rozohriatej panvici lyžicou tvarujeme placičky ktoré osmažíme dozlatista z oboch strán..

3. Krok

Podávame s kyslou smotanou a so zeleninou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

659 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.